Themales 1

De eerste themalesreeks van dit schooljaar is van dinsdag 10 september  tot en met zaterdag 14 september, elke lesdag van 13u30 tot 15u10.

Themalessen zijn altijd live, nooit online. Na afloop wordt de presentatie aangevuld in deze Gedeelde Drive van Google. Deze bestanden zijn voor uitsluitend gebruik binnen Academie Arendonk en mogen op geen enkele wijze verspreid, gekopieerd of doorgegeven worden.

Alle geïnteresseerde leerlingen zijn welkom in het auditorium van de hoofdvestigingsplaats op de eerste verdieping (lokaalnr. 1.7.L). Je hoeft niet te reserveren.

 

'de machine in de kunst'

In het spoor van Leonardo Da Vinci bouwen ook vandaag nog veel kunstenaars machines, die al dan niet ‘werken’. Recente evoluties hebben voor een stroomversnelling gezorgd. Er is een evolutie van mechanisering naar robotisering. En van concrete producten naar virtuele output. Van materiële veranderingen naar andere manieren van communiceren. Dit maakt dat voor het eerst sinds lange tijd kunstenaars en ingenieurs weer dichter bij elkaar komen. Waar eindigt deze evolutie?

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunst Nieuws_Themalessen