Themales 2

De tweede themalesreeks van dit schooljaar is van dinsdag 24 september  tot en met zaterdag 28 september, elke lesdag van 13u30 tot 15u10.

Themalessen zijn altijd live, nooit online. Na afloop wordt de presentatie aangevuld in deze Gedeelde Drive van Google. Deze bestanden zijn voor uitsluitend gebruik binnen Academie Arendonk en mogen op geen enkele wijze verspreid, gekopieerd of doorgegeven worden.

Alle geïnteresseerde leerlingen zijn welkom in het auditorium van de hoofdvestigingsplaats op de eerste verdieping (lokaalnr. 1.7.L). Je hoeft niet te reserveren.

 

'NACHTELIJKE KUNST'

Veel kunstenaars laten zich  inspireren door de nacht…. een wereld die tegelijk bekend en onbekend is. Die rust brengt en opwinding. En ook al is de nacht al lang niet meer zo donker sinds de uitvinding van het kunstlicht, toch blijft het voor ons een bijzonder moment. Het is tegelijk een moment waarin we tot onszelf kunnen komen
en een moment waarin we onszelf kunnen verliezen. We associëren de nacht vandaag nog steeds met wat verborgen moet blijven en wat het daglicht niet mag zien. Dromen en nachtmerries zorgen voor de verwerking van onze emoties. De nacht transformeert ons.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunst Nieuws_Themalessen
Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunst Nieuws_Themalessen